Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παναθηναικοσ Ιωνικοσ / Ανακοίνωσε Κωνσταντίνο Δανδάλη η Δαμάστα! – Κρήτη ΣΠΟΡ FM 87,6 : Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league.

Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Ο παναθηναϊκός μετά την διακοπή του πρωταθλήματος ελέω εθνικών ομάδων, υποδέχεται απόψε στις 20.30 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής. Με οδηγό τον εξαιρετικό καρλίτος που πέτυχε χατ τρικ ο παναθηναϊκός σκόρπισε τον ιωνικό και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι . Οι πράσινοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

Με οδηγό τον εξαιρετικό καρλίτος που πέτυχε χατ τρικ ο παναθηναϊκός σκόρπισε τον ιωνικό και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι . Με απόλυτη επιτυχία “στέφθηκε” η κοπή της πίτας της ΕΣΚÎ'
Με απόλυτη επιτυχία “στέφθηκε” η κοπή της πίτας της ΕΣΚÎ' from eska.gr
Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Με οδηγό τον εξαιρετικό καρλίτος που πέτυχε χατ τρικ ο παναθηναϊκός σκόρπισε τον ιωνικό και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι . Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Ο παναθηναϊκός μετά την διακοπή του πρωταθλήματος ελέω εθνικών ομάδων, υποδέχεται απόψε στις 20.30 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής. Οι πράσινοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

Οι πράσινοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον .

Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Με οδηγό τον εξαιρετικό καρλίτος που πέτυχε χατ τρικ ο παναθηναϊκός σκόρπισε τον ιωνικό και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι . Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Οι πράσινοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον . Ο παναθηναϊκός μετά την διακοπή του πρωταθλήματος ελέω εθνικών ομάδων, υποδέχεται απόψε στις 20.30 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής. Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ.

Οι πράσινοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον . Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Ο παναθηναϊκός μετά την διακοπή του πρωταθλήματος ελέω εθνικών ομάδων, υποδέχεται απόψε στις 20.30 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής. Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Με απόλυτη επιτυχία “στέφθηκε” η κοπή της πίτας της ΕΣΚÎ'
Με απόλυτη επιτυχία “στέφθηκε” η κοπή της πίτας της ΕΣΚÎ' from eska.gr
Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Οι πράσινοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον . Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Με οδηγό τον εξαιρετικό καρλίτος που πέτυχε χατ τρικ ο παναθηναϊκός σκόρπισε τον ιωνικό και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Ο παναθηναϊκός μετά την διακοπή του πρωταθλήματος ελέω εθνικών ομάδων, υποδέχεται απόψε στις 20.30 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής.

Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league.

Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Οι πράσινοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον . Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Ο παναθηναϊκός μετά την διακοπή του πρωταθλήματος ελέω εθνικών ομάδων, υποδέχεται απόψε στις 20.30 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής. Με οδηγό τον εξαιρετικό καρλίτος που πέτυχε χατ τρικ ο παναθηναϊκός σκόρπισε τον ιωνικό και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι . Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ.

Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Οι πράσινοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον . Ο παναθηναϊκός μετά την διακοπή του πρωταθλήματος ελέω εθνικών ομάδων, υποδέχεται απόψε στις 20.30 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής. Με οδηγό τον εξαιρετικό καρλίτος που πέτυχε χατ τρικ ο παναθηναϊκός σκόρπισε τον ιωνικό και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι .

Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Με απόλυτη επιτυχία “στέφθηκε” η κοπή της πίτας της ΕΣΚÎ'
Με απόλυτη επιτυχία “στέφθηκε” η κοπή της πίτας της ΕΣΚÎ' from eska.gr
Με οδηγό τον εξαιρετικό καρλίτος που πέτυχε χατ τρικ ο παναθηναϊκός σκόρπισε τον ιωνικό και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι . Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Οι πράσινοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον . Ο παναθηναϊκός μετά την διακοπή του πρωταθλήματος ελέω εθνικών ομάδων, υποδέχεται απόψε στις 20.30 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής. Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

Ο παναθηναϊκός μετά την διακοπή του πρωταθλήματος ελέω εθνικών ομάδων, υποδέχεται απόψε στις 20.30 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής.

Με οδηγό τον εξαιρετικό καρλίτος που πέτυχε χατ τρικ ο παναθηναϊκός σκόρπισε τον ιωνικό και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Ο παναθηναϊκός μετά την διακοπή του πρωταθλήματος ελέω εθνικών ομάδων, υποδέχεται απόψε στις 20.30 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής. Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Οι πράσινοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον .

Παναθηναικοσ Ιωνικοσ / Î'νακοίνωσε Κωνσταντίνο Î"ανδάλη η Î"αμάστα! â€" Κρήτη ΣΠΟΡ FM 87,6 : Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league.. Ο παναθηναϊκός μετά την διακοπή του πρωταθλήματος ελέω εθνικών ομάδων, υποδέχεται απόψε στις 20.30 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής. Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Με οδηγό τον εξαιρετικό καρλίτος που πέτυχε χατ τρικ ο παναθηναϊκός σκόρπισε τον ιωνικό και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι .